Over Ellen & Hannelore

Nice to meet you.

Wij zijn Ellen en Hannelore. Twee ambitieuze ondernemers met een missie. En die missie is: Jou en jouw bedrijf doen groeien, als ondenemer en als persoon.

Ellen en Hannelore leerden elkaar kennen via een online cursus. Er was meteen een klik. Een vibe die moeilijk met woorden te vatten is. Een vibe die je moet ervaren. Een gedeelde droom om ondernemers vrijheid te doen ervaren. Ondenemers te helpen dromen na te jagen. Niet volgens de 'regels' of 'status quo', maar volgens wat jij zelf wilt. Ondernemers het leven te laten leiden zoals zij dat willen.

Door hun unieke combinatie van marketing- en businesscoaching en mindset, worden unieke resultaten bereikt. Want ondernemen: dat vraagt strategie. Een goed marketingplan.

En daar stopt het niet. Want ondernemen is ook tegen blokkades aanlopen. Twijfels ervaren. Successen delen.

Een community hebben om op terug te vallen. Een echte tribe.

En dat, dat is wat Hands-On Academy is. De unieke combinatie van marketing & mindset. Een hechte tribe om op terug te vallen. Zonder vooroordelen.

Samen hielpen we al meer dan 80 ondernemers.

Ben jij de volgende?

20+

Jaar gecombineerde ervaring

50+

Succesvolle coachingsverhalen

99%

Succesratio

Hannelore Verheyen

Founder, CEO Boostways Coaching &Docent Hogeschool UCLL

Hannelore is dé experte in strategie, business en marketing. Bovendien is ze helemaal thuis in de online wereld door jarenlange ervaring bij topadverteerders. Hannelore kan het dan ook nog eens heel goed uitleggen, want ze geeft ook les aan de Hogeschool.

Your expert in strategy, marketing, business & digital.

Ellen Persijn

Founder, CEO Full Circle Coaching & NLP Certified Coach

Na een succesvolle carrière in de sales besloot Ellen het roer om te gooien. Ze certificeerde zich in NLP en is nu een succesvolle mental, mindset coach voor gedreven ondernemers en professionals. In haar coaching helpt Ellen jou vooruit met concrete tools, en werkt ze blokkades uit de weg.

Your expert in mindset, mental coaching, sales & releasing limiting beliefs.

Wat onze coachees zelf zeggen...

Ik twijfelde wat langer om in te stappen in de Hands on Academy. Uiteindelijk stapte ik op de valreep nog in, een keuze die ik mij absoluut niet beklaagde!
Ellen en Hannelore weten je te motiveren op alle vlakken, helpen je met al je vragen en delen hun kennis.
Een begeleiding om U tegen te zeggen, een groep ondernemers waar je je goed in voelt en alles wat je moet weten over mindset en marketing (en nog zoveel meer!).

- Marlies Adam (@thebeautybusiness.coach)

Toen ik begon aan mijn coaching traject bij de Hands-On Academy had ik vele ideeën maar weinig actie. Door de steun van Ellen en Hannelore zowel in mindset als praktische kennis, heb ik eindelijk mijn aanbod uitgewerkt, een funnel uitgedacht en al veel meer actie genomen dan de voorbije maanden. En we zitten nog maar in de helft! Echt de moeite waard!

- Naomi Cotteleer (@fulltime.happy)

De beste beslissign die ik voor mezelf én mijn zaak maakte.
Dit coachingstraject van toppers Hannelore en Ellen heeft z'n naam zeker niet gestolen.

Hands-on, to the point en persoonlijk. Elke week opnieuw eye-openers waar ik meteen met aan de slag kan.

Jullie zien me zeker nog terug!

- Joke Schoofs (@wonderweddings)

Met het idee om mijn bijberoep naar een hoger level te tillen met een webshop en het opstarten van een volledige nieuwe zaak, was ik op zoek naar iemand die mij hierbij kon helpen. Via een vriendin kwam ik bij de hands-on academy terecht. Het was toen de laatste dag dat ik nog kon inschrijven voor het huidig traject. Veel tijd om te beslissen had ik niet, dus ik dacht: gewoon doen! En ik heb hier nog geen moment spijt van gehad.

In dit coachingtraject krijg ik de hulp van niet één, maar twee powervrouwen met elk hun talenten. Juist deze combinatie maakt de hands-on academy zo uniek. De focus op mindset leert me omgaan met mijn persoonlijke drempels en hoe deze de groei van mijn onderneming beïnvloeden en heel belangrijk, wat ik eraan kan doen. Daarnaast leer ik verschillende marketingstrategieën om zowel mijn bestaande als startende onderneming naar een hoger level te tillen. Maar ook het feit dat dit een groepstraject is en ik omringd word door stuk voor stuk gemotiveerde ondernemers werkt voor mij heel aanstekelijk.

Zonder de hands-on academy zou ik nog niet zo ver staan in mijn proces. Dus voor mij is het zeker en vast de investering waard!

Sarah Degheselle (@saradegheselle)